Math Dirks nieuwe dirigent

Concerten in 2019

Bevrijdingsconcert
Woensdag 18 september gaf Si-Tard samen met mannenkoor Mignon in een uitverkochte schouwburg in Sittard een concert ter gelegenheid van het feit dat Sittard–Geleen 75 jaar geleden bevrijd werd. De twee koren traden op als één koor, ca. 120 zangers, en zongen werken gerelateerd aan de oorlogstijd en bevrijding. Enkele werken werden begeleid door Robert Weirauch aan de piano, maar het merendeel door de 14 muzikanten tellende Jack Millionband. Verder werkten een kinderkoor, de jeugdige violist Enzo Kok en de Coriovallum Pipers aan de uitvoering mee. De damesgroep Manoesh bracht een medley van de Andrew Sisters. Het geheel stond onder leiding van de dirigenten van Si-Tard en Mignon: Emmanuel Pleijers en Sonja Feenstra.     Concertprogramma


Najaarsconcert in Buchten
Op zondag 27 oktober om 15.00 uur geeft Si-Tard samen met het Buchter Mannenkoor, de Vocale Groep Sumadi uit Susteren en Poco Animato uit Roosteren een concert in het Gemeenschapshuis in Buchten. Si-Tard zal er o.a. liedjes van Toon Hermans zingen.


Kerstconcert
Zondag 22 december geeft Si-Tard om 18.00 uur haar jaarlijks kerstconcert in de Michielskerk op de Markt in Sittard. Dit concert is gratis toegankelijk.

© 2017 Sittards Mannenkoor Si-Tard

E-mail naar webmaster sturen.