2022 Si Tard 125 jaar

Concerten in 2019

Bevrijdingsconcert
Woensdag 18 september gaf Si-Tard samen met mannenkoor Mignon in een uitverkochte schouwburg in Sittard een concert ter gelegenheid van het feit dat Sittard–Geleen 75 jaar geleden bevrijd werd. De twee koren traden op als één koor, ca. 120 zangers, en zongen werken gerelateerd aan de oorlogstijd en bevrijding. Enkele werken werden begeleid door Robert Weirauch aan de piano, maar het merendeel door de 14 muzikanten tellende Jack Millionband. Verder werkten een kinderkoor, de jeugdige violist Enzo Kok en de Coriovallum Pipers aan de uitvoering mee. De damesgroep Manoesh bracht een medley van de Andrew Sisters. Het geheel stond onder leiding van de dirigenten van Si-Tard en Mignon: Emmanuel Pleijers en Sonja Feenstra.     Concertprogramma


Najaarsconcert in Buchten
Op zondag 27 oktober om 15.00 uur gaf Si-Tard samen met het Buchter Mannenkoor, de Vocale Groep Sumadi uit Susteren en Poco Animato uit Roosteren een concert in het Gemeenschapshuis in Buchten. Si-Tard zong er o.a. liedjes van Toon Hermans. 


Kerstconcert
Zondag 22 december gaf  Si-Tard haar jaarlijks kerstconcert in de Michielskerk op de Markt in Sittard. De door Si-Tard gezongen kerstliederen werden afgewisseld met muzikale bijdragen door de jonge talenten Yasmine Fraats (zang en fagot) en Vera van Kaan (piano en dwarsfluit). 

Geplande concerten in 2020

Bevrijdingsfeesten
Op zondag 10 mei zal Si-Tard om 15.00 uur samen met het mannenkoor Mignon uit Geleen in het kader van de bevrijdingsfeesten een concert geven in de Hanenhof in Geleen. De twee koren presenteren zich als één koor met begeleiding van een bigband.

Kerstconcert
Op zondag 20 december geeft Si-Tard zijn jaarlijks kerstconcert in de Michielskerk in Sittard.

Disclaimer/vrijwaringsclausule                    © 2023 Sittards Mannenkoor Si-Tard           E-mail naar webmaster sturen.