Badge300

Actueel/Nieuws

 
- SI-TARD verzorgt concert bij Zorgcentrum de Baenje/Zuyderland...lees verder
- Paul Voncken (1960) vervangt sinds 10 oktober onze dirigent Emmanuël Pleijers. ..lees verder

Kerst 2018 module midden

2019 13 mrt A6 SING IN ztenFB (002)

Op de websites rust een auteursrecht van het Sittards Mannenkoor SI-TARD. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de websites van het Sittards Mannenkoor SI-TARD is voor uw eigen rekening en risico. het Sittards Mannenkoor SI-TARD sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, behalve als de schade een gevolg is van opzet door het Sittards Mannenkoor SI-TARD.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van het Sittards Mannenkoor SI-TARD vallen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Het Sittards Mannenkoor SI-TARD is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

De website
De site is ontworpen voor schermgrootte 1024x768 en in ieder geval te bekijken met de browsers Mozilla firefox (versie 1.5 of hoger), Microsoft Internet Explorer (versie 6.0 of hoger)en Chrome (versie 30 of hoger)

© 2017 Sittards Mannenkoor SI-TARD

E-mail naar webmaster sturen.